JAMEN, DET VIRKER!

JEG ER SUPER GLAD FOR, AT LENE TØR STILLE SIG FREM MED SIN OPLEVELSE!              

Læs her, hvordan forløbet, har ændret Lenes hverdag.

:Jeg har haft et virkelig givende online coachingforløb hos Elin Jensen fra april til august 2017. Det har simpelthen vendt op og ned på min forståelse af mig selv på den rigtig gode måde. Elin er fantastisk til at lytte og gribe fat i de ting, man siger, men også til at fornemme de ting, man ikke får sagt, når man taler med hende. Hun er også utrolig dygtig til at prikke til én på den helt rigtige, kærlige måde, så man guides til selv at få øjnene op for, hvad det er for udfordringer, man står med.

"Jeg havde svært ved at give tid til bare at være mig"

Min udfordring var udbrændthed midt i et hektisk arbejds/ projektliv med mange forskellige bolde i luften. Jeg havde svært ved at give tid til bare at være mig og at trække vejret, dyrke de ting jeg holder af, give mig selv luft i kalenderen og bare nyde. Det er jeg blevet meget bedre til igennem forløbet med Elin. Via realistiske målsætninger, konkrete og få øvelser har jeg kunnet arbejde mig frem til at, ja – elske mig selv mere og give mig lov til at være.

"Forløbet tilpasses, så det lige præcis giver mening i forhold til, hvor jeg er"

Elin er god til at tilpasse coachingforløbet i øjeblikket, alt efter hvor man er og bevæger sig henad. Det vil sige, at personen er i fokus og ikke et stringent forløb, der skal følges til punkt og prikke. Forstået på den måde, at forløbet tilpasses, så det lige præcis giver mening i forhold til, hvor jeg er. Og jeg er ikke blevet overdynget med opgaver, jeg ikke har kunnet klare at udfylde. Vi har sammen fundet ud af, hvad der har været realistisk at gå i gang med for små og større mål i hverdagen, skriveøvelser osv. Det har simpelthen været skønt!

"Resultatet gjorde mig vildt glad, og det siger så meget om, hvad forløbet har gjort for mig"

I starten lavede vi bl.a. en øvelse, hvor jeg skulle udpege, hvor meget kærlighed, jeg havde til mig selv i form af et hjerte med ringe rundt om. Jeg bad Elin om kun at male den lille ring i midten rødt. Men i slutningen af forløbet, bad Elin mig endnu engang at kigge på hjertet og sige, hvor meget der skulle udfyldes. Resultatet gjorde mig vildt glad, da næsten alle ringene rundt om hjertet blev udfyldt, og det siger så meget om, hvad forløbet har gjort for mig og min kærlighed til mig selv – den er vokset! Mit yndlingsudtryk fra Elin er ”Op i røven med det!” For det har man altså brug for at sige til sig selv engang imellem, når man føler man skal leve op til en hel masse for andre – og ikke for sig selv J

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Elin som coach, da hun er så dejligt og dygtigt et menneske, og jeg vil ud fra de mål, jeg nu har sat mig, sammen med Elin, arbejde videre på at få det endnu bedre og passe på mig selv.

Kærligst Lene Storgaard, projektleder og skuespiller.

Lene før.jpg
Lene efter.jpg